Nieuws

21-01-2016 11:17

Vergaderlocatie De Kortenhof als Meest Bijzondere vergaderlocatie 2015 genomineerd

Akkerbouw & Fruitteeltbedrijf De Kortenhof in Erichem doet mee als genomineerde van de Meest Bijzondere Locatie Award 2015. Dit familie akkerbouw- & fruitteeltbedrijf heeft al enige tijd een exclusieve en authentieke vergaderlocatie náást haar boerenwerkzaamheden en geeft daarbij ook rondleidingen aan de zakelijke bezoekers van de locatie.

De locatie gaat voor kwaliteit, niet zozeer kwantiteit. Het gaat om een unieke ervaring. "Bezoekers zeggen vaak dat ze het gevoel hebben in Zuid-Frankrijk te zijn, als ze langs onze koolzaadvelden, tarwe en bloeiende akkerranden lopen. De sfeer, gastvrijheid en landelijke locatie wordt gewaardeerd. Onze reviewers geven onze gastvrijheid en locatie een 8,9", aldus Jolijn Zwart-van Kessel, vijfde generatie op de herenboerderij, uitbaatster en maat in de familiemaatschap van het boerenbedrijf.

"De Kortenhof bestaat al bijna 200 jaar en is altijd een boerenbedrijf geweest. Voorheen was het een gecombineerd bedrijf met koeien en paarden en werkten veel mensen uit het dorp op het bedrijf. Van veel mede dorpsbewoners heb ik inspirerende verhalen gehoord over hoe het vroeger in de tijd van mijn opa en oma op de boerderij toeging", aldus Jolijn.

"Sinds de landbouwmechanisatie kan mijn vader het met een trekker en combine alleen af en met GPS hoeft hij zelfs niet eens meer achter het stuur te zitten. De meeste bezoekers vinden het enorm leerzaam om te zien en horen over onze bedrijfsvoering, gewassen en gewasbescherming. Mijn opdracht voor de toekomst is deze monumentale boerderij behouden voor de toekomstige generaties. Bezoekers die komen vergaderen werken daar dus indirect aan mee. Zakelijke bezoekers rondleiden helpt ook voor een beter begrip van de boer en agrarische producten."

Als genomineerde meedoen is voor het boerenbedrijf extra speciaal omdat zij de enige zijn in de wedstrijd met een werkend boerenbedrijf. Ook het enige bedrijf uit Rivierenland. Het bedrijf staat genomineerd naast bekendere locaties als het Krasnapolsky in Amsterdam, de Pier in Scheveningen, en Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Amersfoort.

Stemmen kan iedereen en kan via: http://nationalemeetingaward.nl/Meest-Bijzondere-Locatie

De uitreiking van de Award is op 18 februari in de RAI in Amsterdam.
delen:

Informatie over de auteur

Jessica Scheffer | Hoofdredacteur | email
Uw naam
Uw email
Uw bericht
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by