In het door Michelin onderscheiden Restaurant Old Skool eet je een BIB-menu voor 37,00 waarbij de klant zelf de keuze maakt tussen een Old Skool-, New Skool- of Vegetarisch keuken.
Daarnaast vind je in de menukaart verschillende a la carte gerechten en kun je de keuze maken om geen keuze te maken: Menu van de Chef.
Dit menu bestaat uit gerechten die naast dat ze een lust voor het oog zijn, ook een ware smaaksensatie teweeg brengen. Uiteraard met verse en en seizoensgebonden producten.
Kookschool
Naast dineren in Old Skool is het ook mogelijk om zelf te koken in de Kookschool Old Skool. Alleen of met een klein gezelschap aansluiten bij een workshop of een eigen datum plannen om met maximaal 16 personen te koken. Op de website lees je hier alles over.
Restaurant Old Skool is geopend van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18:00 uur.
Kookschool Old Skool is alleen op reservering geopend.
Restaurant Old Skool, Hooistraat 22 6651 AD Druten
0487-769003
info@restaurantoldskool.nl
www.restaurantoldskool.nl
Druten mag zeker wel als parel van het Land van Maas & Waal worden gerekend. Zo vind je er bedrijven die wereldwijd opereren maar juist ook bedrijven die regionaal een belangrijke functie voltrekken. No-nonsense en gastgericht. Dit laatste past geheel bij Restaurant Old Skool. Een pure en eerlijke keuken, service van de bediening die je verwacht bij de betere restaurants en een inrichting die als robuust en warm wordt ervaren.
No-nonsense en klantgericht
Old Skool
Vitaal leven = vitaal werken
Hoe houden medewerkers het vol tot hun 68e en hoe zorg je ervoor dat medewerkers zelf hierin een bijdrage leveren? Kortom, hoe regel je dat een medewerker in alle fases van zijn loopbaan fysiek en mentaal fit blijft? Een greep uit de vragen die Monique van Haaren van Werk & Leef Vitaal uit Tiel regelmatig gesteld krijgt. 'Een vitale medewerker is energiek, productief en reduceert verzuimkosten'.
Vitaliteit is vandaag de dag een hot issue op de werkvloer. Toch weten volgens Monique veel werkgevers nog niet helemaal precies wat ze ermee aan moeten. "In welke mate mag je je als werkgever bijvoorbeeld mengen in de persoonlijke vitaliteit van de medewerker? Daar verschil-len de meningen over. Het ligt bovendien enorm aan de wijze waarop je het onderwerp aan de kaart stelt. Belangrijk is dat je de medewerkers laat inzien en ervaren dat eigen passende keuzes maken de vitaliteit bevordert. Zo leer je hen regie te nemen over eigen werk en leven. Dit kan zowel groepsgewijs of individueel." Belangrijk is volgens Monique dat er een integrale aanpak wordt toegepast die alle aspecten belicht: gedachten, omgeving, identiteit, voeding, ontspanning, stress en zelf-sturend vermogen. "Hiermee ontstaat inzicht in waar exact verandering gewenst is en kan je doelgericht aan de slag.
Talentontwikkeling
Ontbreekt het aan vitaliteit in de loopbaan? Dan werkt Monique graag met het gamebased programma IVY Career; spelend achter de computer je talenten ontdekken. "Een wetenschappelijk onderbouwde tool die niet alleen bepaalt welk talent iemand heeft, maar ook aangeeft in welke mate. Ideaal bij het bepalen van de meest passende baan en ontwikkelingsrichting. En daarmee een stap naar minder verzuim en reducering van verzuimkosten."
Werk& Leef Vitaal
www.werkenleefvitaal.nl
info@werkenleefvitaal.nl
06 23 65 95 90
Werk & Leef Vitaal
"Belangrijk is dat je de medewerkers laat inzien en ervaren dat eigen passende keuzes maken de vitaliteit bevordert", aldus Monique van Haaren.
Locaties Old Skool
mobiliteitsevent bedrijfswagens