Zakenautotestdag

Magazines | Rivierenland Business nummer 2 2012

autotestdag

Dealers:

Ford Crum

Autobedrijf Van Hunnik

Van Kerkhof & Visscher B.V.

Mulders Autobedrijf B.V.

De Waal Autogroep

autotestdag

Bloesemtocht met bolides

Fotografie: Joost Franken / Angela Kuijpers

Rivierenland Business organiseerde op 18 april de eerste autotestdag van het jaar en

nodigde een aantal toonaangevende autodealers uit om hun nieuwste modellen zakenauto’s

te presenteren. Of deze auto’s met hun indrukwekkende uiterlijk konden meten met hun capaciteiten, werd uitgebreid getest door een aantal vertegenwoordigers van bedrijven uit Rivierenland.

Voor deze editie werd wederom gekozen voor een toertocht waarbij een drietal fraaie locaties werd aangedaan. Als thuisbasis voor het evenement fungeerde All Sports Resort, een locatie ver afgelegen van de bewoonde wereld en geheel omgeven door water.

Na een kop koffie, een broodje en een korte briefing kon meteen worden gestart met testen. Alle testrijders kregen een formulier mee zodat ze hun mening over de geteste auto’s konden noteren. Nadat de fotograaf iedereen op de gevoelige plaat had vastgelegd, was het tijd voor de eerste rit naar The Branding House in Zaltbommel. De route die over slingerende weggetjes en dijken voer, liet zien waar De Betuwe bekend om staat. Ook al was het weer minder fraai, de bloesems die volop in bloei stonden zorgden voor een echt lentegevoel.

Eenmaal bij The Branding House aangekomen werden onder het genot van diverse hapjes en een kop koffie of een glas frisdrank de eerste testformulieren ingevuld, waarna het voor de testrijders alweer tijd was om in de volgende auto te stappen.

De tweede rit werd vervolgd naar Restaurant de Rotonde in Enspijk, waar de gasten zich tegoed deden aan een versnapering en een kop koffie, thee of wat fris. Ondertussen werden de bevindingen uitgebreid uitgewisseld.

Daarna volgde de route naar Het Heerenlogement in Beusichem. Een verrassende locatie volgens veel bezoekers, mede door het theater, dat plaats biedt aan zo´n 150 bezoekers. Het restaurant wist de bezoekers echter ook te bekoren met de sfeervolle inrichting. Terwijl er hapjes en drankjes werden geserveerd, vulden de testrijders de formulieren in.

De laatste rit leidde de deelnemers weer naar All Sports Resort, waar zij de kans kregen om nog een extra testrit te maken in de auto van hun voorkeur. Hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Daarna konden de deelnemers genieten van een uitgebreid buffet en was er gelegenheid tot netwerken. Iedereen was het er roerend over eens dat het weer een geslaagde autotestdag was. Benieuwd naar de prestaties van de testauto´s? U leest er alles over in de testverslagen.

Deelnemers:

Fred Foeken – Ziekenhuis Rivierenland

Binso Wymenga – Ziekenhuis Rivierenland

Marc Tempel – MediCover

Marleen van Harn – MediCover

Thijs Truijen – Fleximo

Jolice van de Peppel – Werkwijzer

Eddy Korevaar – MKB-bedrijfsovernames

Ton Friesen – Helicon

Pablo de Loor – De Loor Bedrijfshuisvesting

Haico Klerks – AMC Schoonmaak & Gebouwbeheer

Albrecht IJff – Becad Agenturen

Diderik van Westreenen – Autoglaz Tiel

Frank van den Assem – Poelmann en van den Broek Advocaten

Erik Visser – Van Kooy Reclame

Erik Westen – Erik Westen Totaaltraject

Rob Witteveen – Bampro

Joni Simon Peña – JSP Reclame

Jeroen Buijs – JB Accountants & Adviseurs BV

Maarten Rövekamp – De Loor Bedrijfshuisvesting B.V.

Citroën DS5

Dealer: Autobedrijf van Hunnik

Marleen van der Harn: “Zeer mooie nette degelijke, zeer comfortabele en veilige auto voorzien van vele snufjes. Hij oogt ook behoorlijk stoer. De Citroën DS5 is voorzien van een goede prijs voor hetgeen wat je krijgt.”

Albert IJff: “Het rijgedrag en comfort zijn geweldig. De auto geeft een veilig en goed gevoel. De afwerking is prima en de auto heeft een exclusieve en representatieve uitstraling.”

Diderik van Westreenen: “De Citroën DS5 heeft een superdesign en een sportieve uitstraling. Een complete auto met goede rijeigenschappen. Voorzien van vorstelijke stoelen, waardoor het comfort maximaal is. De neus vind ik wat aan de grote kant, maar hij rijdt heel goed en schakelt snel.”

Fred Foeken: “Een auto met een mooi design, maar wel erg veel zwart van binnen. De acceleratie is niet verkeerd. Een plezierige reisauto, maar de kofferbakruimte kan absoluut groter. Bovendien vind ik de stoelen wat minder comfortabel en ben ik persoonlijk geen voorstander van een start-stopsysteem. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.”

autotestdag

Specificaties

Merk: Citroën

Model: DS5

Type: E-HDI 110 airdream *EGS* Chic

Transmissie: EGS

Cilinderinhoud: 1560

Vermogen: 112 pk

Koppel: 270/1750 rpm

Verbruik: (1 op .... ) 22,7 km

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 12,4 sec.

Topsnelheid: 191 km/u

Uitrusting: Leer/navigatie

Verkoopprijs: e 34.690,00

Leaseprijs: e 713,00 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 34.550,00

Informatie: Robert van Kins

Robert van Kins

Peugeot 208

Jeroen Buys: “Leuke sportieve auto. Bovendien voorzien van een mooi dashboard met touchscreen etc. Toch vind ik deze auto redelijk aan de prijs, gezien het formaat.”

Ton Friesen: “Klein, snel en actief; is een goede omschrijving voor de Peugeot 208. Een sportieve auto, maar voor mij te klein.”

Joni Simon Peña: “Eindelijk een auto met pit en comfort. Eén die gelijk goed aanvoelt in rijgedrag. Beetje last van ondersturing in de bochten, maar trekt zich er weer prima uit bij het loslaten van het gaspedaal. Goed zit- en veercomfort. Wat rumoerig, maar dit past bij het sportievere rijgedrag. Een auto voor avontuurlijke rijders.”

Eddy Korrevaar: “Een mooie auto met een pittig weggedrag. De ruimte achterin is prima en de bestuurdersstoel zit uitstekend. Wel stevig geprijsd, waardoor mijn vrouw nog maar even moet sparen.”

Rob Witteveen: “Het rijgedrag is prettig, hij reageert goed. Het comfort is uitstekend door de prettige stoelen.

Een luxe auto met handig en makkelijk te bedienen instrumentenpaneel. Toch vind ik ´m persoonlijk wat aan de kleine kant en heeft hij te weinig vermogen.”

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 208

Type: Allure 1.6 120 VTI

Transmissie: handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1589

Vermogen: 120 pk

Koppel: 160/4250 rpm

Verbruik: ( 1 op .... ) 17.2 km

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 9.9 sec.

Topsnelheid: 190 km/u

Uitrusting: Leer/navigatie

Verkoopprijs: e 17.800,00

Leaseprijs : e 386,00 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 12.990,00

Informatie: Robert van Kins

Robert van Kins

Peugeot 3008

Erik Westen: “Het uiterlijk van deze auto geniet niet mijn persoonlijke voorkeur, maar hij rijdt echter prima. Een goede auto voor lange afstanden met een probleemloos hybridesysteem. Hij kost wat, maar is bij veel kilometers ongetwijfeld rendabel.”

Frank van den Assem: “Een innovatieve en vooruitstrevende auto. Hij mag wat sportiever. Als gezinsauto is hij absoluut geschikt.”

Eddy Korrevaar: “Comfortabele, mooie en zuinige auto die van alle opties voorzien is. De prijs van de Peugeot 3008 vind ik wel aan de hoge kant, maar het verbruik en de bijtelling compenseren dit. De ruimte is te beperkt om met een gezin alle bagage mee te nemen.”

Erik Visser: “Deze auto rijdt soepel en comfortabel, ondanks de hybridetechniek. De auto is ruim en de afwerking boven verwachting. De twintig procent bijtelling vind ik minder positief.”

Jeroen Buys: “Grote leuk ogende auto die van binnen mooi afgewerkt is. Veel auto en comfort voor deze prijs.

Mooie auto die ik best zou kunnen kopen.”

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 3008

Type: Bleu Lease executive HYBRID

Transmissie: EGS

Cilinderinhoud: 1998

Vermogen: 163 pk op voorwielen

Koppel: dieselmotor 300/1750 rpm

Vermogen: 37 pk op achterwielen

Koppel: electromotor 200 NM

Totaal vermogen: 200 pk

Totaal Koppel: 500 nm

Verbruik: ( 1 op .... ) 26,3 km

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 8.5 sec.

Topsnelheid: 191 km/u

Uitrusting: 17”wielen

Verkoopprijs: e 38.690,00

Leaseprijs : e 894,00 (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: e 38.690,00

Informatie: Robert van Kins

Opel Ampera

Dealer: Mulders Autobedrijf B.V.

Marc Tempel: “Comfortabele, degelijke, goed afgewerkte, representatieve en veilige auto. Als je houdt van moderne techniek in een degelijke verpakking is het een goede investering. Als de overheid deze auto blijft stimuleren (geen bpm, wegenbelasting, bijtelling) kan hij zeer interessant zijn, ondanks de forse prijs.”

Jolice van de Peppel: “Hele sportieve auto, die zonder veel geluid rijdt. Maak een proefrit en de auto verkoopt zichzelf!”

Frank van den Assem: “De Opel Ampera is vooruitstrevend en innovatief. Wel vind ik dat de accu behoorlijk snel leeg is en dat de prijs zich wat aan de hoge kant bevindt. De afwerking is mooi en de auto is absoluut representatief.”

Thijs Truijen: “Deze auto is erg stil op de weg. Elektrisch rijden is niet helemaal mijn ding, maar de auto heeft een leuke frisse uitstraling. Hij is wat aan de dure kant, maar bijtellingtechnisch zeker een optie.”

Specificaties

Merk: Opel

Model: Ampèra

Vermogen: 111 KW / 150 PK

Koppel: Max koppel 126 nm bij generator Max. 370 nm

Topsnelheid: 161 km/h

Uitstoot: 27 gr. per kilometer CO2

Prijs: Vanaf € 45.500,-

Bijtelling: 0%

Wouter Kerkhof

Opel Zafira

Fred Foeken: “Indrukwekkend qua ruimtelijke vormgeving, met name door de gigantische voorruit. Een prettige automaat met een pittige dieselmotor. Wel ben ik enigszins geschrokken van de prijs. Bovendien vind ik persoonlijk de uitstraling niet sportief genoeg.”

Ton Friesen: “Grote, representatieve auto. Wel stug in de vering, maar met prima afwerking. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. ”

Albrecht IJff: “Een fijne automaat met een strakke afwerking. Hij stuurt vrij direct en heeft een behoorlijk harde vering. Persoonlijk vind ik de uitstraling van de auto niet in verhouding met de prijs.”

Haico Klerks: “Een ruime auto met veel opties. De panoramische voorruit geeft een zeer ruimtelijk gevoel. Hoewel het model mij persoonlijk minder aanspreekt, vind ik ‘m zowel geschikt als zakelijke- maar ook als gezinsauto.”

Pablo de Loor: “Een goede en zeer complete zakenauto die pittig rijdt. De prijs vind ik persoonlijk wat aan de hoge kant, hoewel dit model flink verbeterd is ten opzichte van het oude model.”

Specificaties

Merk: Opel

Model: Zafira 2.0 CDTi

Vermogen: 121 KW / 165 PK

Verbruik: 6.0 liter / 100 km.

Topsnelheid: 205 km/h

Uitrusting: Ook als 7-zits leverbaar

Prijs: 6-traps automaat vanaf € 39.395,-

Er is echter al een Zafira vanaf € 28.495,-

Bijtelling: 25 %

Audi A4

Dealer: De Waal Autogroep

Marleen van Harn: “Super, een Audi! Mooie degelijke auto die van alle gemakken is voorzien. Het kostenplaatje is voor mij helaas te hoog, maar wat is het een fijne auto.”

Erik Westen: “Ik vind ´m wel wat prijzig voor de sobere uitvoering en benzine vind ik niet handig omdat het verbruik daardoor hoog is. Het is echter wel een degelijke betrouwbare zakenauto met prima rijeigenschappen.”

Frank van den Assem: “Een degelijke representatieve no-nonsense auto, die wel een bepaalde spanning in het design aan de buitenzijde mist. De binnenkant is wel mooi vormgegeven.”

Erik Visser: “Representatief, degelijk en comfortabel. Wel wat stevig aan de prijs, maar dan heb je ook wat. Hij rijdt lekker en is kwalitatief goed. Een auto die ik zo zou kopen.”

Specificaties

Merk: AUDI

Model: A4 Limousine 1.8 TFSi

Type: Pro Line Business

Transmissie: Multitronic Automaat

Cilinderinhoud: 1.798 cm3

Vermogen: 170 pk

Koppel: 320Nm vanaf 1.400 t/min-1

Verbruik: 1 op 17,2 gemiddeld Label A

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 8,2 sec.

Topsnelheid: 230 km/h

Uitrusting: CD Wisselaar, Verwarmde voorstoelen, neerklapbare achterbank, blanke sierlijsten, parkeersensoren achterbumper, stoffen bekleding Silhouette

Verkoopprijs: € 41.201,-- exclusief kosten rijklaar maken

Leaseprijs : Op aanvraag (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 32.810,--

Informatie: www.audi.nl

Huub van Eck

Nissan Qashqai

Dealer: Visscher Nissan

Marleen van Harn: “Leuke grote auto. Het dak is erg mooi en je hebt bovendien veel opties. Wat mij betreft mag er wel nog meer power inzitten.”

Thijs Truijen: “De stoelen zitten heel goed en de auto biedt veel ruimte. De afwerking kan nog wel iets verbeterd worden.”

Binso Wymenga: “Het glazen dak van deze auto is plezierig. Jammer dat hij geen 4-wheel aandrijving heeft. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.”

Marc Tempel: “De auto ziet er trendy uit en heeft een hoge zit. Deze auto heeft een fijne versnellingsbak, maar er mag wel meer pit inzitten.”

Fred Foeken: “Het model vind ik niet verkeerd, maar binnenin kan er nog wel wat verbeterd worden. De stoelen zijn te smal, het motorvermogen is te beperkt. Ook mag er wel wat meer luxe in deze auto.”

Specificaties

Merk: Nissan

Model: Qashqai

Type: 1.6 Stop & Start 5MT Tech View

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.598

Vermogen: 117 PK

Koppel: 158 NM

Verbruik: 1 op 17

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 11,9 seconden

Topsnelheid: 181 km/u

Uitrusting: Achteruitrijcamera, climate control, panoramisch dak, navigatiesysteem, getint glas, 18” lichtmetalen velgen

Verkoopprijs: € 28.290

Leaseprijs : Vanaf € 449 p.m.

Vanaf Prijs: € 22.490

Informatie: www.uwnissandealer.nl

Arne Bergsma

Renault Grand Scénic

Dealer: Van Kerkhof & Visscher

Joni Simon Peña: “Deze auto voelt groter aan dan dat hij werkelijk is; uitstekend geschikt voor de langere ritten dus. Handig en veilig is de achteruitkijkcamera. Bovendien zit je achterin ook prima.”

Rob Witteveen: “Hij rijdt lekker en is ruim en luxe. Minpuntjes vind ik persoonlijk de afwerking, het comfort en het vermogen.”

Ton Friesen: “Een betaalbare en representatieve auto. Hij rijdt soepel en de stoelen geven een goede steun in de rug. Bovendien is de prijs-kwaliteitverhouding goed.”

Maarten Rövekamp: “Hoewel ik het rijgedrag als enigszins traag ervaar, heb ik toch een goede eerste indruk van deze auto. Hij rijdt namelijk wel lekker.”

Jolice van de Peppel: “Een auto die stabiel op de weg ligt en voorzien is van een mooi interieur. Prettig vind ik dat je een goed overzicht op de weg hebt vanuit deze auto. Je krijgt veel luxe voor deze prijs.”

Specificaties

Merk: Renault

Model: Grand Scénic

Type: Energy dCi 110 Stop en Start BOSE 7p

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1.461

Vermogen: 110 PK

Koppel: 260 NM

Verbruik: (1 op 24 km)

Acceleratie: (0 tot 100km/u): 12,8 sec

Topsnelheid: 180 km/u

Uitrusting: Keyless entry, climate control, cruise control, navigatiesysteem, BOSE audio systeem, bluetooth handsfree systeem, lichtmetalen velgen, getint glas

Verkoopprijs: € 33.490

Leaseprijs : vanaf € 489

Vanaf Prijs: € 25.890

Informatie: www.uwrenaultdealer.nl

Arne Bergsma

Renault Mégane Estate

Diderik van Westrenen: “Een leuke verschijning door de frisse look. De auto binnenin een hoog digitaal gehalte en is in het bezit van een goed geluidsysteem. Heeft wel wat bijgeluiden tijdens het rijden. Bovendien bezit hij voor mij persoonlijk iets te weinig vermogen.”

Binso Wymenga: “Lekker compact en toch ruim. Heeft een lage instap, rijdt lekker strak en vlot en maakt weinig geluid tijdens het rijden. Misschien wat aan de kleine kant voor mij, maar absoluut een ‘winnaartje’.”

Pablo de Loor: “Hoewel hij spannender kan aan de binnenkant, is het absoluut een fijne gezins- en zakenauto. Er is bovendien niets mis met de prijs.”

Albrecht IJff: “Een representatieve comfortabele auto met een strakke afwerking. Deze auto zou ik zeker aanbevelen.”

Haico Klerks: “Een compacte auto met veel opties. Hij is bovendien luxe uitgevoerd. Wel vind ik de auto wat aan de kleine kant en heb ik graag een hogere zit.”

Specificaties

Merk: Renault

Model: Mégane

Type: Estate dCi 110 pk BOSE

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1.461

Vermogen: 110 PK

Koppel: 260 NM

Verbruik: 1 op 27 km

Acceleratie: (0 tot 100km/u): 12,4 sec

Topsnelheid: 190 km/u

Uitrusting: Keyless entry, climate control, cruise control, navigatiesysteem, BOSE audio systeem, bluetooth handsfree systeem, lichtmetalen velgen, getint glas, parkeersensoren

Verkoopprijs: € 27.990

Leaseprijs : vanaf € 399

Vanaf Prijs: € 19.990

Informatie: www.uwrenaultdealer.nl

Ford Focus

Dealer: Ford Crum

Joni Simon Peña, “Verrassend in kracht en felheid met z’n 1.0 liter en 3 cilinders. Ligt lekker in de bocht. Zeker een aanrader voor pittig en toch zuinig rijden. Veel luxe voor zo’n kleine auto. Nadeel is dat de deurdrempel te breed is waardoor je bij het uitstappen, zeker bij kleinere personen, er met je onderkuit tegenaan stoot.”

Maarten Rövekamp: “Redelijk representatieve kleine en zuinige, maar goed afgewerkte en betaalbare auto.”

Pablo de Loor: “Deze wat kleine auto heeft een prima rijgedrag. De stootranden, die in de deur geïntegreerd zijn, vind ik persoonlijk een superuitvinding Het binnenwerk vind ik wat minder elegant.”

Haico Klerks: “Een comfortabele auto met veel luxe. Mooi gemodelleerd. Ligt lekker op de weg, mist wat vermogen. Voor mij is hij aan de kleine kant, aangezien ik nu meer body gewend ben.”

Specificaties

Merk: Ford

Model: Focus

Type: 1.0 EcoBoost Econetic Lease Titaniumm

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 999 CC

Vermogen: 100Pk 74kW

Koppel: 170Nm

Verbruik: ( 1 op .... ) 1:21

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 12.5

Topsnelheid: 185km/h

Uitrusting: 14% Bijtelling, Bluetooth®, Voice Control, een audio- en navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm (West-Europa), cruise control inclusief Adjustable Speed Limiting Device

Verkoopprijs: Vanaf € 21.795,-

Leaseprijs : € 410,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 19.595,-

Informatie:

Veri Agterberg

Ford Fiësta

Jeroen Buys: “Een rechtoe-rechtaan

auto, met weinig toeters en bellen. De rijkwaliteit is goed, maar hij is wel wat sober.”

Erik Westen: “Deze auto heeft een goed verzorgd interieur, maar is te klein voor mijn postuur. Hij is bovendien niet geschikt om een aanhanger mee te trekken. Toch vind ik het wel een leuke tweede auto.”

Eddy Korrevaar: “Een leuke, kleine en pittige wagen met een prima vermogen. Prettige bijkomstigheid is dat de bijtelling slechts 14 procent is. Een prima auto voor een junior accountmanager.”

Jolice van de Peppel: “Een wat simpele auto, maar alles wat je nodig hebt, zit erop. Hij heeft een hele fijne wegligging en een goede uitstraling.”

Frank van den Assem: “Het design aan de buitenzijde is modern. De binnenzijde vind ik persoonlijk echter gedateerd. Bovendien mis ik de navigatie.”

Specificaties

Merk: Ford

Model: Fiesta

Type: 1.6 TDCi Econetic Lease Trend

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1.600 CC

Vermogen: 95Pk 70kW

Koppel: 205Nm

Verbruik: ( 1 op .... ) 1:28

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 12.9

Topsnelheid: 178km/h

Uitrusting: 14% bijtelling, 14 inch stalen velgen met sierdeksels,175/65 R14 banden met extra lage rolweerstand, 5 airbags (bestuurder, voorpassagier, 2 zij airbags en knieairbag bestuurder)

Verkoopprijs: Vanaf € 14.695,-

Leaseprijs : € 352,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 14.095,-

Informatie:

Veri Agterberg

Ford C-Max

Albrecht IJff: “Alles is geweldig aan deze auto. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed in balans. Ik zou geen reden kunnen benoemen waarom ik deze auto niet aan zou schaffen.”

Marc Tempel: “Een zeer complete, veilige, comfortabele auto met een keurige wegligging. De afwerking vind ik aan de drukke kant, waardoor hij er naar mijn idee iets minder smaakvol uitziet.”

Thijs Truijen: “Een fijne auto voor een gezin. Door de aparte stoelen achterin is daar ook voldoende comfort. De afwerking is mooi. Als je een hoge zit zoekt met veel ruimte, dan is dit de perfecte auto. Het uiterlijk mag van mij echter wel wat spannender.”

Binso Wymenga: “Een sterke ruime, betrouwbare diesel met een vlotte acceleratie. Het dashboard vind ik wat pompeus.”

Diderik van Westreenen: “Een auto die goed stuurt en lekker zit. De auto is ruim, voorzien van veel accessoires en is mooi afgewerkt. Perfect voor een gezin.”

Specificaties

Merk: Ford

Model: C-Max

Type: 1.6 TDCi ECOnetic Lease Titanium

Transmissie: Hand geschakeld

Cilinderinhoud: 1.600 CC

Vermogen: 115Pk 85kW

Koppel: 270Nm

Verbruik: ( 1 op .... ) 1:21

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 12.3

Topsnelheid: 180km/h

Uitrusting: 20% bijtelling, Bluetooth® en Voice Control, een audio- en navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm (West-Europa), achteruitrijcamera, cruise control inclusief Adjustable Speed Limiting Device, parkeersensoren voor

Verkoopprijs: Vanaf € 28.795,-

Leaseprijs : € 638,- (full operational,

obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanaf Prijs: € 22.495,-

Informatie:

delen:
Rivierenland Business nummer 1 2024
 
Rivierenland Business nummer 6 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2023
 
Rivierenland Business nummer 4 2023
Rivierenland Business nummer 3 2023
 
Rivierenland Business nummer 2 2023
 
Rivierenland Business nummer 1 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2022
Rivierenland Business nummer 4 2022
 
Rivierenland Business nummer 3 2022
 
Rivierenland Business nummer 2 2022
 
Rivierenland Business nummer 1 2022
Rivierenland Business nummer 4 2021
 
Rivierenland Business nummer 3 2021
 
Rivierenland Business nummer 2 2021
 
Rivierenland Business nummer 1 2021
Rivierenland Business nummer 4 2020
 
Rivierenland Business nummer 3 2020
 
Rivierenland Business nummer 2 2020
 
Rivierenland Business nummer 1 2020
Rivierenland Business nummer 6 2019
 
Rivierenland Business nummer 5 2019
 
Rivierenland Business nummer 4 2019
 
Rivierenland Business nummer 3 2019
Rivierenland Business nummer 2 2019
 
Rivierenland Business nummer 1 2019
 
Rivierenland Business nummer 6 2018
 
Rivierenland Business nummer 5 2018
Rivierenland Business nummer 4 2018
 
Rivierenland Business nummer 3 2018
 
Rivierenland Business nummer 2 2018
 
Jaarbeurs Special 2018
Rivierenland Business nummer 1 2018
 
Rivierenland Business nummer 6 2017
 
Rivierenland Business nummer 5 2017
 
Rivierenland Business nummer 4 2017
Rivierenland Business nummer 3 2017
 
Rivierenland Business nummer 2 2017
 
Rivierenland Business nummer 1 2017
 
Rivierenland Business nummer 6 2016
Rivierenland Business nummer 5 2016
 
Rivierenland Business nummer 4 2016
 
Rivierenland Business nummer 3 2016
 
Rivierenland Business nummer 2 2016
Rivierenland Business nummer 1 2016
 
Rivierenland Business nummer 6 2015
 
Rivierenland Business nummer 5 2015
 
Rivierenland Business nummer 4 2015
Rivierenland Business nummer 3 2015
 
Rivierenland Business nummer 2 2015
 
Rivierenland Business nummer 1 2015
 
Rivierenland Business nummer 6 2014
Rivierenland Business Tiel special
 
Rivierenland Business nummer 5 2014
 
Rivierenland Business nummer 4 2014
 
Rivierenland Business nummer 3 2014
Rivierenland Business nummer 2 2014
 
Rivierenland Business nummer 1 2014
 
Rivierenland Business nummer 6 2013
 
Gorinchem Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 5 2013
 
Rivierenland Business nummer 4 2013
 
Rivierenland Business nummer 3 2013
 
Neerijnen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 2 2013
 
Rivierenland Business nummer 1 2013
 
Zaltbommel Business Special 2013
 
Geldermalsen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 6 2012
 
Rivierenland Business nummer 5 2012
 
Rivierenland Business nummer 4 2012
 
Rivierenland Business nummer 3 2012
Rivierenland Business nummer 2 2012
 
Rivierenland Business nummer 1 2012
 
Rivierenland Business nummer 6 2011
 
Zederik Business Special 2011
Maas en Waal Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 5 2011
 
Rivierenland Business nummer 4 2011
 
Rivierenland Business nummer 3 2011
Rivierenland Business nummer 2 2011
 
Buren Business Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 1 2011
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by