Nieuws van Herberg De Zoelensche Brug / Tour de Provence bij La Provence

Verschenen in Rivierenland Business nummer 3 2016

Nieuws van Herberg

De Zoelensche Brug

Geslaagde hobby-kok avond

Een tijdje terug deden Jeffrey en Cindy Schoeman van Herberg De Zoelensche Brug in Rivierenland Business en via social media een oproep aan hobby-koks om recepten in te sturen. Hobby-koks Jan-Willem Ligtelijn, Monique Aplin, Suzanne Hobe en Sabrina Taragjini schotelden op 29 juni de gasten de heerlijkste gerechten voor die vervolgens de gerechten beoordeelden. Van een risotto met zeevruchten tot en met een dessert met aardbei en basilicum. Winnaar werd Suzanne Hobe met haar patagonische gemarineerde lam met structuren van aubergine, paprika ketchup en muntmayonaise. Haar idee staat inmiddels op de kaart. Voor september staat er opnieuw een dag ingepland met vier hobby-koks.

Jeffrey door naar finale kookwedstrijd

Op 11 juni jl. werd in HANOS Eindhoven de eerste halve finale van de kookwedstrijd CERVENA boerderijhert georganiseerd De wedstrijdopdracht was tweeledig: Maak een zomerse creatie met CERVENA boerderijhert waarvan minstens 1 item op de barbecue bereid is. Denk hierbij aan bites, streetfood en tapas 3.0 en niet aan een schilderij op een bord. Er zal bij de (halve) finale worden beoordeeld op smaak, cuisson, originaliteit, presentatie en inventiviteit. Serveer bij het gerecht een passend drankje naar eigen inzicht en maak hiermee de perfecte combi met het gerecht. Het niveau van de gerechten was verrassend hoog. De chefs hadden al hun creativiteit uit de kast gehaald. Jeffrey Schoeman van Herberg De Zoelensche Brug is door naar de finale.Hiermee maakt hij kans op een reis voor 2 personen naar Nieuw-Zeeland. De uiteindelijke winnaar mag zich een jaar lang CERVENA Masterchef noemen.

www.zoelenschebrug.nl

Tour de Provence bij

Restaurant La Provence

U kunt nog tot en met 23 juli deelnemen aan Tour de Provence, een verrassende wijze van dineren in de vorm van shared dining. U geniet samen de gehele avond van het beste uit de keuken van La Provence in de vorm van 3 keer 6 kleine gerechten (vis-vlees-vegetarisch/warm en koud).

Per 2 personen te bestellen voor ? 47,50 p.p.

Culinaire jaarkalender La Provence 2016

Om de zinnen te prikkelen kondigt La Provence de

volgende activiteiten aan:

? Juli: Tour de Provence.

? Vakantiesluiting: 24 juli tot en met 25 augustus.

? September: Restaurantweek.

? Oktober: Met onder andere een aantal aantrekkelijke wijnacties.

? Najaar: Met onder andere wildmenu's en het traditionele candlelight diner. In verband met de enorme belangstelling gaat La Provence op twee avonden de kaarsjes voor u aansteken. 

La Provence

Gamerschestraat 81 - 5301 AR Zaltbommel - T. 0418 51 40 70

info@la-provence.nl - www.la-provence.nl

Op de hoogte blijven van onze updates?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Inschrijven
Rivierenland Business is een uitgave van Van Munster Media