Overname en voortzetting Smiesing & De Bruijn Gerechtsdeurwaarders
Het kantoor van Smiesing & De Bruin in Gorinchem wordt al meer dan 30 jaar geleid door Hans Smiesing. Nu gaat hij van zijn welverdiende pensioen genieten. Het kantoor is overgenomen en voortgezet door Jan de Bruijn die reeds sinds 1991 als deurwaarder aan het kantoor verbonden is en de nieuwe compagnon Rob Donker die als commercieel- en financieel verantwoordelijke op treedt.
“Wij bedienen vanuit onze nieuwe locatie met de meest recente bedrijfsautomatisering zowel particulieren, bedrijven, overheden, advocaten, woningbouwverenigingen en vele meer. Wij bieden landelijke dekking. De bedrijfscultuur is informeel en zonder hiërarchische structuur.â€
Waarom de gerechtsdeurwaarder?
Een gerechtsdeurwaarderskantoor is als enige tussenpersoon in staat het gehele invorderingstraject van debiteurenbeheer tot uiteindelijke incassering te verzorgen. Van aanmanen tot dagvaarden en uiteindelijk beslaglegging, waar een incassobureau of advocaat bij geen respons op aanmaningen toch een deurwaarder moet inschakelen.
Voorts is de gerechtsdeurwaarder bij uitstek degene die u kan helpen af te wegen of het zinvol is een gerechtelijke procedure te beginnen. “Door de ons ter beschikking staande databanken is vaak op voorhand aan te geven dat iemand ‘geen verhaal’ biedt. Zo worden hoge, niet verhaalbare kosten vaak voorkomen.
www.smiesing.nl
BUSINESS FLITSEN
rivierenland business | nummer 5 | november 2013
Zoete relatiegeschenken die uw klanten echt
zullen waarderen!
In 1997 opende Sophia Kroeze de deuren van haar productiebedrijf in zoetwaren en chocolade. “Wij bouwen en verbouwen zoetwaren en chocolade tot een echt kunstobjectâ€, aldus Sophia. Het werken met deze producten vindt zij zelf telkens weer een uitdaging. Een grote bos rozen van winegums en geschikt in een vaas, een boeket rozen van mallows, de Elfstedentocht op een taart of een boom vol met ijsvogeltjes, niets is haar te gek.
Sinds 2005 is Sophia zich nog meer gaan specialiseren, met het verwerken van duurzaam verbouwde chocolade van het alom bekende Belgische chocolade merk Callebaut. Zo heeft zij voor de Sinterklaas een ‘gepersonaliseerde chocoladeletter’, met de naam van een medewerker of gewoon de firmanaam. Alles kan en wordt door Sophia handmatig gespoten. Niet te vergeten overheerlijke amandelmarsepein, maar ook een reuze chocoladetablet met een rijmelarij of wens er op. Voor de kerstdagen kransjes, klokjes, boompjes en sneeuwpoppen en wat al niet meer. Allemaal net even anders gemaakt en versierd. Grote, middel en kleine chocoladepakketten voor ieder moment en voor elk wat wils.
Boerderij meest populair als vergaderlocatie
Boerderijtjes zijn op dit moment het meest populair als vergaderlocatie. Ze zijn zelfs meer in trek dan conferentiehotels. “Een boerderij huur je namelijk exclusiefâ€, verklaart Diana Hofs van Buitenbusiness in Management Support Magazine oktober. “Boerderijen worden vaak gebruikt voor meerdaagse vergaderingen en trainingen. De bijzondere band die je dan opbouwt neem je mee terug naar je bedrijf.†Bijzondere vergaderlocaties voldoen aan de eisen: kleinschalig, natuur, rust, beleving en uitstekende faciliteiten. Volgens Diana Hofs is vergaderen op een boerderij zelfs goedkoper dan in een conferentiehotel. “Vooral particuliere locaties kun je ook als groepsaccommodatie huren, en daar kun je voordelig vergaderen.â€