Testverslagen

Magazines | Rivierenland Business nummer 2 2017

Volkswagen Golf

Dealer: De Waal Autogroep Afgevaardigde tijdens testdag: Christian Lijs

Melvin Koenings:

"Een prima neutrale auto deze Golf GP.

De nieuwe Volkswagen Golf biedt veel comfort en de laagste stand van de stoel is zelfs een stuk hoger dan van de Opel Astra. Heel prettig is het navigatiesysteem tussen de klokken. Voor de prijs krijg je een goede, degelijke, betrouwbare uitgeruste Golf."

Dennis Reijerman

"Een Golf die op het eerste oog er leuk en netjes uitziet en dan heb ik het nog niet gehad over de rijeigenschappen die des Golfs zijn. Daarnaast was het comfort prima met stoelen die lekker comfortabel zaten. En over de navigatie heb ik één opmerking; fantastisch. De prijs van deze Golf is volledig in overeenstemming met de kwaliteit en uitrusting."

Monique Koopmans:

"Een leuke auto die niet te groot is en bovendien lekker vlot rijdt ondanks de kleine motor. De navigatie is mooi en duidelijk. Een auto die in alle opzichten voldoet aan mijn wensen."

Roel Versteeg:

"Ik rijd deze auto privé sinds september 2016. Nu heb ik een gefacelift model gereden met onder andere ledlampen voor en achter en een nieuw superwerkend navigatiesysteem geïntegreerd in het instrumentenpaneel. De auto heeft een hoog uitrustingsniveau. De prijs is gezien alle features zonder meer goed te noemen, waarvoor je een representatieve auto krijgt inclusief de nodige gadgets. Dat ik deze auto privé rijd zegt genoeg."

GJ van Zijl:

"Een degelijke auto die prima op de weg ligt. Het comfort is van een hoog niveau met stevige comfortabel zittende stoelen. De navigatie is een van de pluspunten die voorzien is van een gebruiksvriendelijk groot scherm. Verder is de achteruitrijcamera top. De prijs is in verhouding met de kwaliteit. Kortom een degelijke auto met een strakke afwerking, ruimte en overzicht met een verbazend kleine maar krachtige motor."

Specificaties

Merk: Volkswagen

Model: Golf GP

Type: Highline

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.000 cc

Vermogen: 110 pk

Koppel: 200 Nm

Verbruik: 1 op 20

Acceleratie (0 tot 100): 9,9 sec

Topsnelheid: 196 km/u

Uitrusting: Led plus koplampen /

LED achterlichten

Verkoopprijs: ? 29.500,-

Leaseprijs: vanaf ? 545,-

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 22.790,-

Informatie:

www.dewaalautogroep.nl

SKODA Octavia

Dealer: De Waal Autogroep Afgevaardigde tijdens testdag: Friso de Waal

Martin Meijers:

"Op de nieuwe SKODA Octavia heb ik praktisch niets aan te merken. Een prettige auto met een goede wegligging en veel comfort. Fijne stoelen die gemakkelijk zijn in te stellen. Aan boord een perfecte audio-installatie en dito navigatiesysteem. De auto is bovendien uitgerust met Lane Assist. Een auto die gezien de prijs een prima vervanger is van mijn huidige auto en zowel geschikt als gezinsauto en zakelijke auto."

Liliana Stijlaart:

"Deze SKODA heeft in principe alles. Een goede wegligging, veilig en representatief.

Het comfort laat niets te wensen over met prima zittende stoelen en hoofdsteunen die instelbaar zijn. De navigatie was up to date met touch screen bediening. Voor de prijs van deze Octavia krijg je veel auto met veel kwaliteit."

Gijs van der Sluijs:

"Een prima reiswagen zeker ten opzichte van het model hiervoor. Deze SKODA heeft een goede wegligging. Het is een overzichtelijke wagen met fijne details zoals zelfdimmende binnen- en buitenspiegels. Ook het navigatiesysteem functioneerde uitstekend evenals het audiosysteem. Deze Octavia biedt voor de prijs veel luxe en comfort."

GJ van Zijl:

"Ik was aangenaam verrast door de stevige wegligging van deze SKODA. Het was heerlijk rijden mede door de goed werkende automaat. De stoelen zijn goed af te stellen. De navigatie was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Door de extra opties krijg je voor een aantrekkelijke prijs een ruime auto."

Laurens van Heumen

"Over deze SKODA kan ik kort zijn. De auto rijdt prima en is lekker comfortabel uitgerust met fijne stoelen en veel luxe. Alles zit erop en eraan. De prijs is voor hetgeen je krijgt prima."

Specificaties

Merk: ?KODA

Model: Octavia Hatchback

Type: Ambition Businessline

Transmissie: DSG /automaat

Cilinderinhoud: 1.598 cc

Vermogen: 115 pk

Koppel: 250 Nm

Verbruik: 1 op 23

Acceleratie (0 tot 100): 10,1 sec

Topsnelheid: 197 km/u

Uitrusting: Lane assist, sunset,

17" velgen Trius,

Verkoopprijs: ? 32.400-

Leaseprijs: vanaf ? 617,-

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 23.890,-

Informatie:

www.dewaalautogroep.nl

Specificaties

Merk: BMW

Model: 5 Serie Sedan 520d

Type: High Executive Luxury

Line Steptronic

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.995 cc

Vermogen: 190 pk

Koppel: 400 Nm

Verbruik: 1 op 21

Acceleratie (0 tot 100): 8 sec

Topsnelheid: 235 km/u

Uitrusting: Grotendeels autonoom;

zelfrijdend tot 200 km/u, draadloos

opladen, op afstand inparkeren met

bediening op sleutel, Wifi Hotspot

Verkoopprijs: ? 69.950,-

Leaseprijs: vanaf ? 1.100,-

excl. BTW (full operational,

obv. 35.000 p/jr,

5 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 57.300,-

Informatie:

www.story-waardenburg.nl

BMW 520d

Dealer: Story Waardenburg Afgevaardigde tijdens testdag: Thomas Alberts

Melvin Koenings

"Een heerlijke combinatie van luxe, comfort en sportiviteit. Uitgerust met veel features op een groot front met instrumenten. Het lijkt bijna op een instrumentenpaneel van een vliegtuig. De navigatie werkt heel goed en met de achteruitrijcamera heb je goed zicht van bovenaf. Kortom een heerlijke luxe BMW-limousine met een sportieve rijstijl die zijn aanschafprijs volledig waard is."

Liliana Stijlaart:

"BMW heeft goed nagedacht over het ontwerp. De auto heeft een goede wegligging en is compact gebouwd. Ook het comfort mag er wezen. De stoelen zijn heel comfortabel. De navigatie met touchscreen en scrollcontroller werkte heel handig. Aanwezig is ook een achteruitrijcamera die uitstekend werkt. De prijs/kwaliteit is voor zijn comfort/rijstijl/representativiteit zijn aanschaf waard."

Joost van Glabbeek:

"Het eerste wat me opvalt is dat deze BMW totaal vernieuwd is. De auto stuurt rustig en lekker strak. Aan het comfort heeft BMW eveneens een aantal zaken veranderd. De auto beschikt over uitstekende ruime stoelen. En de navigatie biedt veel meer mogelijkheden en is bovendien erg overzichtelijk. De telefoon is spraakgestuurd, wat veiliger is. De prijs/kwaliteit verhouding is voor de 520d uitstekend. Ik kan deze BMW zeker aanraden."

Laurens van Heumen:

"Een op en top geweldige zakenauto die super veel comfort biedt. Alles zit erop en eraan. Het interieur is tot in detail afgewerkt. Wel een aardig prijskaartje, maar als echte BMW fan, zeker zijn prijs waard."

Opel Astra Sports Tourer

Dealer: Mulders Autobedrijf Afgevaardigde tijdens testdag: Jos van den Broek

Jan Mudde:

"Opel maakt alleen maar degelijke auto´s. Deze Astra is onder andere uitgerust met een lekkere pittige motor en veel comfort. De stoelen zitten erg lekker en de auto biedt een mooi en goed zicht rondom. Het geluid van het audiosysteem klinkt bijzonder goed en kan bediend worden via het stuur. De prijs is dik in orde. Je krijgt veel auto voor het geld. Ik kan deze Opel zeker aanbevelen omdat het een fijne reisauto is, redelijk veel beenruimte heeft, een grote kofferbak en een lekker pittige motor."

Melvin Koenings:

"Uitstekend vlotte auto met pittige motor die zich lekker laat sturen. Het comfort is prima met comfortabele stoelen. De prijs is uitstekend, misschien wel de beste in zijn klasse. De auto biedt standaard veel luxe. Opel is met deze auto back on track."

Roel Versteeg:

"Een comfortabele auto met veel trekkracht. Het dasboard oogt opgeruimder dan het vorige model. Het comfort is meer dan voldoende. De stoelen zitten prima. De parkeersensoren werken naar behoren."

Sieuwert Bruins Slot:

"De rijeigenschappen van deze auto zijn zeer goed. Het is een beetje een wolf in schaapskleren. Ook het comfort is prima van deze Astra. Lekkere stevige stoelen met een goede zijdelingse steun. De auto is met bijna 37.000 euro wel iets duurder in prijsklasse."

Dennis Reijerman

"Zoals we van Opel gewend zijn, is het een degelijke auto die lekker ligt op de weg. Het comfort valt me niet tegen met lekker zittende stoelen. Alleen het stuur vind ik wat aan de kleine kant. Een Astra die qua ruimte en wegligging zijn prijs wel waard is."

Specificaties

Merk: Opel

Model: Astra Sports Tourer

Type: 1.6 Bi-Turbo Innovation

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.598 cc

Vermogen: 160 pk

Koppel: 350 Nm

Verbruik: 1 op 26

Acceleratie (0 tot 100): 8,9 sec

Topsnelheid: 220 km/u

Uitrusting: Climate Control,

Handsfree Achterklep, Apple Carplay, Park Pilot

voor en achter, Cruise Control, etc.

Verkoopprijs: ? 36.405,-

Leaseprijs: vanaf ? 630,65,-

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 22.995,-

Informatie:

www. www.mulders-gm.nl

Specificaties

Merk: Ford

Model: Kuga

Type: ST-line 1.5 EcoBoost 2WD

Transmissie: Handgeschakeld/automaat

Cilinderinhoud: 1.500 cc

Vermogen: 150 pk

Koppel: 240 Nm

Verbruik: 1 op 15,8

Acceleratie (0 tot 100): 9,7 sec

Topsnelheid: 195 km/u

Uitrusting: Driver Assistance Pack,

Driver Alert System, Active City Stop,

Speed Sign Recognition, Aut. dim-/grootlicht systeem, Cross Traffic Alert, Quickclear elektrische voorruitverwarming,

Verkoopprijs: ? 43.649,-

Leaseprijs: vanaf ? 627,-

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 km/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 25.995

Informatie:

www.forddealer.nl

Ford Kuga ST-line

Dealer: Ford Gerritse Hendriks Afgevaardigde tijdens testdag: Eef van Alfen

G.J. van Zijl:

"Een prettige auto met een hoge instap waardoor je veel overzicht hebt op de weg. De rijeigenschappen van de Kuga zijn dik in orde. Je kunt verrassend hard een hoek om met de auto, hij remt met veel overtuiging en helt in bochten maar weinig over. Verder biedt deze Ford veel comfort. Van binnen is het lekker ruim in de Kuga. Zowel voor- als achterin is er genoeg ruimte voor hoofd, benen en voeten. De navigatie is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Voor extra veiligheid zorgen onder meer de spiegels die een signaal geven als er een auto in de dode hoek zit. Deze Kuga is zijn prijs, vanwege het rijgenot en fraaie uiterlijk, zeker waard."

Sieuwert Bruins Slot:

"Zonder meer een rustige en comfortabele auto die zowel geschikt is voor privé (gezinsauto) gebruik als zakelijk. Deze Ford biedt veel ruimte voor iemand die zakelijke klanten moet bezoeken. De krachtige motor zorgt voor een soepel rijgedrag en kan minimaal 1800 kg trekken. De besturing is mooi en precies. Het comfort is perfect. Je zit lekker hoog en je hebt daardoor veel overzicht op de weg. De navigatie functioneert prima evenals de achteruitrijcamera. Verder heeft Ford deze Kuga uitgerust met veiligheidssystemen die voor veel veiligheid op de weg zorgen."

Laurens van Heumen:

In vergelijking met zijn voorganger heeft deze gefacelifte Kuga meer stijl gekregen. Het is een leuke auto voor de familie en uitgerust met lekkere hoogzittende comfortabele stoelen en een fraai panoramaraam. Zuinig is deze Kuga eveneens met een verbruik van 6,3 l/100 km. Verder is deze auto uitgerust met een goed werkende achteruitrijcamera en nog vele andere opties. Voor de prijs krijg je een comfortabele auto met prima rijeigenschappen."

Specificaties

Merk: Mercedes-Benz

Model: SL-klasse

Type: 400 Roadster

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2.996 cc

Vermogen: 367 pk

Koppel: 500 Nm

Verbruik: 1 op 16

Acceleratie (0 tot 100): 4,9 sec

Topsnelheid: 250 km/u

Uitrusting: AMG Styling, designpakket, stoelventilatie, verwarming voor

Verkoopprijs: ? 145.160,-

Leaseprijs: vanaf ? 2837,34,-

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 123.594,-

Informatie:

customersupport@ruttchen.nl

"Een erg luxe wagen die je niet zo vaak tegenkomt. Het was een genot om in deze mercedes te mogen rijden"

Mercedes-Benz SL

400 Roadster

Dealer: Ruttchen Afgevaardigde tijdens testdag: Rodjo Christian

Liliana Stijlaart:

"Een erg luxe wagen die je niet zo vaak tegenkomt. Dat heeft alles te maken met zijn prijs van circa ? 150.000,-. Het was een genot om in deze Mercedes te mogen rijden. De auto ligt als een blok op de weg, zelfs bij hoge snelheden. Daarbij is het comfort op en top. Alle denkbare features zitten erop. Het is veel geld voor deze superauto en zeker niet voor mij weggelegd. Ik houd het maar op een middenklasse auto."

Gijs van der Sluijs:

"Waanzinnig deze Mercedes. Niet alleen qua rijeigenschappen die super zijn, maar ook het comfort dat in een woord af is. Alles is aanwezig en werkt op en top.

De prijs: ja, wat zal ik daarvan zeggen. Het is een hoop geld. Maar als ik het geld zou hebben, staat hij binnen de kortst mogelijke keer op de oprit."

"waanzinnig deze merecdes. Alles is aanwezig en werkt

op en top"

Specificaties

Merk: Kia

Model: Optima SW

Type: 1.7 CRDI DCT7 GT-Line

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.700 cc

Vermogen: 141 pk

Koppel: 340 Nm

Verbruik: 1 op 21,7

Acceleratie (0 tot 100): 11,1 sec

Topsnelheid: 203 km/u

Uitrusting: 360 graden camera,

stoelventilatie, Harman Kardon

premium audio, autonoom remsysteem, Adaptieve cruise control, verwarmbaar stuurwiel.

Verkoopprijs: ? 44.470,-

Leaseprijs: vanaf ? 768,56,-

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 32.470,-

Informatie:

www.kooijman-autogroep.nl

Kia Optima SW

Dealer: Automobielbedrijf Kooijman Tiel B.V. Afgevaardigde tijdens testdag: Peter de Langen

Liliana Stijlaart:

"Deze Kia voelde tijdens de testrit groot, comfortabel en veilig aan. Ook op het comfort heb ik niks aan te merken. Fijne stoelen met goede afstellingen. Verder een prettige gebruiksvriendelijke navigatie en een fijne achteruitrijcamera. Voor de prijs krijg je veel waar voor je geld."

Monique Koopmans:

"Een fijne soepele en ruime auto met veel handige opties. Goede instelbare stoelen en heel veel beenruimte. De navigatie werkte naar behoren, evenals de achteruitrijcamera. De prijs lijkt mij prima voor deze ruime gezinsauto. Maar die tijd ligt achter mij, waardoor de auto voor mij persoonlijk aan de grote kant is."

Sieuwert Bruins Slot:

"Een echte zakelijke en representatieve auto waarmee je voor de dag kunt komen. Uitgerust met alle denkbare comfort en fijne goed instelbare stoelen. Verder een perfect navigatiesysteem dat de routes helder en duidelijk weergeeft. De prijs is voor deze luxe uitvoering hoog in vergelijking met Duitse merken. Ik zou dan gaan voor de standaard uitvoering van deze Kia."

Pieter Elias:

"Een auto die me zeker niet tegenviel gezien zijn representativiteit, zakelijke uitstraling, comfort en functionaliteiten. Alles zit erop en eraan. Prijs voor deze uitvoering is top. Deze Kia krijgt van mij een 9+."

Martin Meijers:

"Wie veel reist moet zeker deze Kia eens gaan bekijken. De auto is zeer comfortabel en uitgerust met een perfecte navigatie voor binnen- en buitenland. Daarnaast zitten er allerlei handige features in o.a. snelle signalering van de dode hoek, een 360 graden camera enz. Voor de prijs krijg je een ruime gezinsauto waarmee je ook zakelijk voor de dag kunt komen."

Specificaties

Merk: BMW

Model: i8

Type: Coupé

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 1.499 cc

Vermogen: 362 pk

Koppel: 320 Nm

Verbruik: 1 op 46,7

Acceleratie (0 tot 100): 4,4 sec

Topsnelheid: 250 km/u

Uitrusting: Parkeersensor,

Stoelverwarming

Verkoopprijs: 149.000,-

Leaseprijs: N.v.t. Demo auto

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 149.000-

Informatie:

www.mobilityservice.nl

BMW i8 coupe

leasemaatschappij: Mobility Service Nederland BV Afgevaardigde tijdens testdag: Jan Willem Tersteeg

Roel Versteeg:

"In een woord fantastisch. De auto zit als gegoten en ligt als een blok op de weg. Qua afwerking is deze BMW i8 tot in de perfectie doorgevoerd. Zoals je van een sportwagen mag verwachten, is het comfort stug en heeft de wagen een lage instap. De Idrive van BMW is ongeëvenaard en werkt heel duidelijk. Je moet er qua prijs wel wat voor over hebben, maar dan krijg je het neusje van de zalm."

Martin Meijers

"Formidabel deze auto. Ik kom superlatieven tekort. Alles aan deze auto is perfect; van het comfort tot de features. Hij is niet goedkoop, maar daar staat veel kwaliteit met de nieuwste technologieën tegenover. Voor mij een droomauto."

Pieter Elias

"Deze i8 is bloedsnel. Het is een leuk speeltje, maar voor mij gezien de ruimte minder praktisch. Alles werkt prima. De soundblaster is geweldig. Gezien de prijs is deze auto niet geschikt voor mij persoonlijk."

"Formidabel deze auto. Ik kom superlatieven tekort. Alles aan deze auto is perfect; van het comfort tot de features"

"In een woord fantastisch. De auto zit als gegoten en ligt als een blok op de weg"

Gijs van der Sluis:

"Hyundai IONIQ is een leuke auto. Het comfort valt me zeker niet tegen met stoelen die goede ondersteuning bieden. Het dashboard heeft een overzichtelijke indeling met gemakkelijk bedienbare knoppen/schakelaars. De achteruitrijcamera is zonder meer handig."

Melvin Koenings:

"Deze IONIQ oogt als een moderne auto representatieve auto en zit ook goed in elkaar. Het comfort is uitstekend met stoelen die lekker laag in te stellen zijn. De navigatie werkt prima. Ook handig is de achteruitrijcamera. Zijn prijs is voor een elektrische auto prima. Prettig is ook dat het milieu wordt ontzien met deze wagen."

Pieter Elias:

"Een degelijke auto met een zeer rustig en stil rijgedrag. Comfort is oke. De audio-installatie is goed. De prijs is voor deze duurzame Hyundai kostentechnisch netjes."

Martin Meijers:

"Een comfortabele personenauto om mee te reizen. De rijeigenschappen zijn prima. Lekker rustig en stil. Het afremmen op de elektromotor verloopt soepel. Wat comfort betreft heeft deze IONIQ goede stoelen. De navigatie voldoet aan alle wensen.

Voor een aantrekkelijke prijs een complete auto die top is in elektrisch rijden."

Matthias van Heeswijk:

"Een degelijke en soepele auto die erg fijn rijdt en ook nog eens comfortabel is. Hyundai overtreft mijn verwachtingen. De auto is compleet uitgerust met een gemakkelijk in te stellen navigatie. De prijs is dankzij allerlei fiscale voordelen goed. Deze Hyundai heeft wat betreft elektrisch rijden wel mijn voorkeur. Zeker omdat Hyundai voorop loopt met een aantal ontwikkelingen."

Hyundai IONIQ

Dealer: Visscher Autogroep Afgevaardigde tijdens testdag: jos emons

Specificaties

Merk: Hyundai

Model: IONIQ

Type: EV Comfort

Transmissie: Elektrisch automaat

Cilinderinhoud: n.v.t.

Vermogen: 120 pk

Koppel: 295 Nm

Verbruik NEDC : 10.0 kWh/100km

Actieradius NEDC : 280 km

Acceleratie (0 tot 100): 9,9 sec

Topsnelheid: 165 km/u

Uitrusting: Leder (accessoire)

Navigatie, Achteruitrijcamera

Verkoopprijs: ? 32.450,-

Leaseprijs: vanaf ? 502,40-

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 22, 832,-

Informatie: www.visscher.nl

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: 3008

Type: 2.0 Blue HDi 180 pk GT EAT6

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2.000 cc

Vermogen: 180 pk

Koppel: 400 Nm

Verbruik: 1 op 20,8

Topsnelheid: 207 km/u

Uitrusting: lederen bekleding, handsfree achterklepbediening, parkeerhulp voor

en achter, verwarmbare voorruitrand, 19"velgen, HiFi Vocal, DAB+

Verkoopprijs: ? 56.040,-

Leaseprijs: vanaf ? 917,42,-

excl. BTW (full operational,

obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: ? 30.360,-

Informatie:

www.visscher.nl

Peugeot 3008

Dealer: Visscher Autogroep Afgevaardigde tijdens testdag: Mark Boeding

Sieuwert Bruins Slot:

"Een mooi uitgeruste Peugeot met een formidabel en luxe interieur. Zoals je van een Franse auto mag verwachten, is het comfort heerlijk. Verder is de auto voorzien met veel opties zoals een overzichtelijk en mooi weergegeven navigatiesysteem. Ik vind deze uitvoering wel aan de prijs en koop voor het geld liever een grotere auto. Ben benieuwd naar de nieuwe Peugeot 5008."

Joost van Glabbeek:

"Ik heb alleen als passagier meegereden in deze 3008. Maar ik heb het comfort wel goed kunnen ervaren. De stoelen zitten als gegoten en blijven ook op lange afstand comfortabel zitten. De navigatie was erg overzichtelijk met duidelijke commando's. Voor de prijs krijg je een ruime gezinsauto met een complete uitvoering."

Jan Mudde:

"Ik was aangenaam verrast door deze Peugeot. In het oog sprong onder meer het fijne afgewerkte interieur, luxe comfortabele stoelen, mooi dashboard enz. Verder een fijn navigatiesysteem en een dode hoek signaal beveiliging in de spiegels. Samenvattend een lekker rustig rijdende auto met een hoge instap die prima als zakelijke auto kan dienen."

Pieter Elias:

"De mooie en strakke vormgeving van deze Peugeot viel me gelijk op en dan hebben we het nog niet gehad over de rijeigenschappen. In een woord super. Ook de uitrusting van deze 3008 mag er zijn met een goed functionerende navigatie en nog andere gadgets."

delen:
Rivierenland Business nummer 1 2024
 
Rivierenland Business nummer 6 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2023
 
Rivierenland Business nummer 4 2023
Rivierenland Business nummer 3 2023
 
Rivierenland Business nummer 2 2023
 
Rivierenland Business nummer 1 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2022
Rivierenland Business nummer 4 2022
 
Rivierenland Business nummer 3 2022
 
Rivierenland Business nummer 2 2022
 
Rivierenland Business nummer 1 2022
Rivierenland Business nummer 4 2021
 
Rivierenland Business nummer 3 2021
 
Rivierenland Business nummer 2 2021
 
Rivierenland Business nummer 1 2021
Rivierenland Business nummer 4 2020
 
Rivierenland Business nummer 3 2020
 
Rivierenland Business nummer 2 2020
 
Rivierenland Business nummer 1 2020
Rivierenland Business nummer 6 2019
 
Rivierenland Business nummer 5 2019
 
Rivierenland Business nummer 4 2019
 
Rivierenland Business nummer 3 2019
Rivierenland Business nummer 2 2019
 
Rivierenland Business nummer 1 2019
 
Rivierenland Business nummer 6 2018
 
Rivierenland Business nummer 5 2018
Rivierenland Business nummer 4 2018
 
Rivierenland Business nummer 3 2018
 
Rivierenland Business nummer 2 2018
 
Jaarbeurs Special 2018
Rivierenland Business nummer 1 2018
 
Rivierenland Business nummer 6 2017
 
Rivierenland Business nummer 5 2017
 
Rivierenland Business nummer 4 2017
Rivierenland Business nummer 3 2017
 
Rivierenland Business nummer 2 2017
 
Rivierenland Business nummer 1 2017
 
Rivierenland Business nummer 6 2016
Rivierenland Business nummer 5 2016
 
Rivierenland Business nummer 4 2016
 
Rivierenland Business nummer 3 2016
 
Rivierenland Business nummer 2 2016
Rivierenland Business nummer 1 2016
 
Rivierenland Business nummer 6 2015
 
Rivierenland Business nummer 5 2015
 
Rivierenland Business nummer 4 2015
Rivierenland Business nummer 3 2015
 
Rivierenland Business nummer 2 2015
 
Rivierenland Business nummer 1 2015
 
Rivierenland Business nummer 6 2014
Rivierenland Business Tiel special
 
Rivierenland Business nummer 5 2014
 
Rivierenland Business nummer 4 2014
 
Rivierenland Business nummer 3 2014
Rivierenland Business nummer 2 2014
 
Rivierenland Business nummer 1 2014
 
Rivierenland Business nummer 6 2013
 
Gorinchem Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 5 2013
 
Rivierenland Business nummer 4 2013
 
Rivierenland Business nummer 3 2013
 
Neerijnen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 2 2013
 
Rivierenland Business nummer 1 2013
 
Zaltbommel Business Special 2013
 
Geldermalsen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 6 2012
 
Rivierenland Business nummer 5 2012
 
Rivierenland Business nummer 4 2012
 
Rivierenland Business nummer 3 2012
Rivierenland Business nummer 2 2012
 
Rivierenland Business nummer 1 2012
 
Rivierenland Business nummer 6 2011
 
Zederik Business Special 2011
Maas en Waal Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 5 2011
 
Rivierenland Business nummer 4 2011
 
Rivierenland Business nummer 3 2011
Rivierenland Business nummer 2 2011
 
Buren Business Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 1 2011
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by