Testverslagen

Magazines | Rivierenland Business nummer 5 2014

Ford Connect

Dealer: Gerritse/Hendriks Forddealer Tiel, Oss, Zaltbommel

Afgevaardigde tijdens testdag: Bruno brons

Roel Verhagen: “Een bekend merk onder de bedrijfswagens. Niet zo gek wanneer je bedenkt dat je ontzettend veel ruimte krijgt in deze auto en het verbruik prima is. Bovendien heeft dit model een mooie uitstraling en zijn de onderhoudskosten acceptabel. Hij heeft een goed vermogen en rijdt ook nog eens uitstekend!”

Danny Toonen: “Deze auto geeft je meer het gevoel van een personenwagen, waardoor hij prima rijdt. Er hangt natuurlijk een prijskaartje aan deze wagen, maar voor dit bedrag krijg je wel een zeer complete auto voorzien van allerlei opties.”

Specificaties

Merk: Ford

Model: Connect

Type: Trend L1

Transmissie: 5 versnellingen, handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1600

Vermogen: 95pk/70kw

Koppel: 230 Nm

Verbruik: 1 op 22.7

Acceleratie: n.v.t.

Topsnelheid: n.v.t.

Uitrusting: Metaallak, Cruise control, 16”Licht metalen velgen, mistlampen voor, LED laadruimte- verlichting, achteruitrijcamera,

Verkoopprijs: € €18.540 excl. BTW

(excl. kosten rijklaarmaken)

Leaseprijs : vanaf €68,- per week via Ford Lease

(full operational, obv. 20.000 p/jr, 6 jaar, excl. btw)

Vanaf prijs: € €11.590,- excl. BTW

Informatie: evdp@autobedrijf-hendriks.nl

Dealer: Gerritse/Hendriks Forddealer Tiel, Oss, Zaltbommel

Afgevaardigde tijdens testdag: piet vissers

Ted Lagarde: “Het rijgedrag, comfort, de veiligheid en de afwerking; deze auto scoort op alle fronten meer dan voldoende. Er is helemaal niets aan te merken op de prijs. Ik zou deze wagen zeker aan iedereen aan willen bevelen!”

Rob van den Beuken: “Een lekkere handige wagen. Hij is niet de grootste, maar wel superwendbaar. Hiermee krijg je een prima auto voor een schappelijke prijs.”

Pieter Hol: “De Ford Courier is zeer luxe uitgevoerd en voorzien van allerlei toeters en bellen. Hij rijdt comfortabel en is voorzien van een geweldige uitstraling. De prijs vind ik zeer interessant. Een echte alleskunner die geschikt is voor allerlei ritten.”

Ford Courier

Specificaties

Merk: Ford

Model: Courier

Type: Trend

Transmissie: 5 versnellingen, handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1500

Vermogen: 75pk/55kw

Koppel: 190 Nm

Verbruik: 1 op 24.4

Acceleratie: (0 tot 100km/u)

Topsnelheid: n.v.t.

Uitrusting: Metaallak, Roof Rails, Cruise Control, Tyre pressure monotoring, parkeersensoren achter, LED laadruimteverlichting, 15 inch

Verkoopprijs: € €15.265,-ecxl. BTW

(excl. kosten rijklaarmaken)

Leaseprijs: vanaf €63,- per week via Ford Lease

(full operational, obv. 20.000 p/jr, 6 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €9.990,- excl. BTW

Informatie: evdp@autobedrijf-hendriks.nl

Ford Transit

Dealer: Gerritse/Hendriks Forddealer Tiel, Oss, Zaltbommel

Afgevaardigde tijdens testdag: Edwin van der Poel

Richard Balk: “Een fijne comfortabele auto. Hij rijdt erg stil en is van binnen keurig afgewerkt. Je krijgt het gevoel dat je in een personenwagen rijdt. Het brandstofverbruik vind ik reuze meevallen. De prijs-kwaliteitverhouding is ruim voldoende.”

Tim van Wijngaarden: “Rechtop staan is mogelijk in deze auto. Hij heeft dan ook een flink volume. Ik vind de Ford Transit een nette, representatieve en degelijke bedrijfswagen die op alle mogelijke manieren kan worden aangepast op de wensen van de klant. De prijs is zeker niet ongunstig, maar uiteraard wel afhankelijk van de opties en de uitvoering die je kiest.”

Gerard van Duren: “De Ford Transit maakt op mij een mooie en verzorgde indruk. Hij vertoont positief stuurgedrag. Hij is goed geprijsd en er is een breed assortiment in modellen. Kortom een nette verschijning voor een breed publiek!”

Specificaties

Merk: Ford

Model: Transit

Type: 310 L2H2 Bestelwagen Trend FWD

Transmissie: 6 versnellingen Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2200

Vermogen: 125pk/92kw

Koppel: 275 Nm

Verbruik: 1 op 13.7

Acceleratie: 0 tot 100km/u

Topsnelheid: n.v.t.

Uitrusting: Metaallak, start/stop, LED laadruimtever- lichting, Tyre Pressure Monitoring, 13-polige trekhaak met trailer sway control

Verkoopprijs: € €27.125,- excl. BTW

(excl. kosten rijklaarmaken)

Leaseprijs: vanaf €91,- per week via Ford Lease

(full operational, obv. 20.000 p/jr, 6 jaar, excl. btw)

Vanaf prijs: € €20.475,- excl. BTW

Informatie: evdp@autobedrijf-hendriks.nl

Toyota Proace

Toyota heeft in september van dit jaar de PROACE geïntroduceerd. Er is keuze uit twee lengtes, twee dakhoogtes en drie krachtige motoren. De middelgrote bedrijfswagen heeft een laadvermogen van 5m3, 6m3of 7m3 .

De PROACE is ontwikkeld als opvolger van de succesvolle HiAce, maar is om aan de Europese vraag te voldoen leverbaar in meerdere varianten. De bedrijfswagen heeft een laadcapaciteit van 5m3, 6m3 of 7m3 en een laadgewicht van maximaal 1.200 kilo. Bovendien is de nieuwe PROACE leverbaar met één of twee schuifdeuren en met twee achterdeuren of een achterklep.

Drie krachtige

dieselmotoren

Toyota biedt de nieuwe bedrijfsauto aan met drie krachtige dieselmotoren, die tot 2.000 kilo mogen trekken. De basis wordt gevormd door een soepele 90 pk aandrijflijn met een 1.6 motor die al 180 Nm bij 1500 tpm vrijgeeft. De tweede motor heeft een slagvolume van 2 liter en biedt 128 pk en is goed voor een koppel van 320 Nm bij 2.000 tpm. De krachtigste motor is 163 pk sterk, ook leverbaar met automaat en heeft een koppel van 340 Nm bij 2.000 tpm.

Leefcomfort

Juist omdat de PROACE een bedrijfswagen is en de bestuurder en zijn passagiers lange dagen maken, heeft Toyota extra aandacht besteed aan het leefcomfort in de cabine. Denk onder meer aan een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, een royaal te verstellen stuurwiel, tot een tafel om te klappen passagiersplaats. Ook de standaarduitrusting is goed voor elkaar met bijvoorbeeld mistlampen, dagrijverlichting (DRL), elektrisch bedienbare ramen, afstandsbediening voor de centrale deurvergrendeling en VSC, EBD en ABS. De laadruimte is naar eigen behoefte in te richten. Er is een breed palet ombouwaccessoires beschikbaar als een dakdrager met stalen trap, dakdragers, kokers voor pijpen, montage- en opslagwanden voor in de auto, drie verschillende trekhaken en houten vloeren, al dan niet met anti-slip coating.

PROACE resultaat van

samenwerking met PSA

De PROACE is het resultaat van de samenwerking tussen PSA en Toyota, die al leidde tot de introductie van de (door Toyota gebouwde) succesvolle Aygo. De productie van de PROACE vindt plaats in de Sevelnord fabriek in Noord Frankrijk. De PROACE mag worden gezien als opmaat naar de ontwikkeling van een nieuw gezamenlijk model.

Drie carrosserievarianten

De PROACE kan worden besteld met wielbasis van 3 meter (L1) of van 3,12 meter (L2) en met een dak van 1,94 meter (H1) of 2,28 meter hoog (H2).

Informatie: www.josvanboxtelgroep.nl

De flexibele zakenpartner

Specificaties

Merk: Toyota

Type: Gesloten bestel L1H1 128 Aspiration

Model: PROACE

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.0l

Vermogen: 94KW / 128 PK

Koppel: 320Nm bij 2000 toeren

Verbruik: 1 op 15

Acceleratie: N.N.B.

Topsnelheid: 170km/u

Uitrusting: n.v.t.

Verkoopprijs: € €20.440,- ex.btw.

Leaseprijs: € €449.92,-

Vanafprijs: € €17.650,-

Informatie: www.josvanboxtelgroep.nl

Lucien Peskens, accountmanager Zakelijke Markt Autobedrijf Jos van Boxtel en afgevaardigde tijdens de Bedrijfswagentestdag.

Dealer: Autobedrijf Jos van Boxtel

Afgevaardigde tijdens testdag: Lucien Peskens

Richard Balk: “Met zes versnellingen rijdt deze wagen uitstekend, bovendien is hij netjes afgewerkt. Hiermee krijg je een goede auto voor een prima prijs. Wel mis ik de navigatie.”

Danny Toonen: “De Nissan NV200 heeft compacte afmetingen en een kleine draaicirkel, waardoor alle vooroordelen die er heersen over bedrijfswagens direct overboord worden gegooid. Hij rijdt lekker soepel en heeft een laag geluidsniveau, dankzij de zes versnellingen. Ik zou deze auto zeer zeker aanbevelen!”

Nissan NV200

Specificaties

Merk: Nissan

Model: NV200

Type: Professional Edition

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1.5 l

Vermogen: 110PK

Koppel: 240Nm

Verbruik: 1 op 20

Acceleratie: n.v.t.

Topsnelheid: 160 km/u

Uitrusting: Airco, Cruise Control,

Centrale vergrendeling

Verkoopprijs: €13.500,- rijklaar, excl. BTW

Leaseprijs : € €315,-

Vanafprijs: € €15.375,-

Informatie: www.josvanboxtelgroep.nl

Nissan Primastar

Dealer: Autobedrijf Jos van Boxtel

Afgevaardigde tijdens testdag: Tim van Oers

Rob van den Beuken: “Een prima bus die rijdt als een personenwagen. De Nissan Primastar is bovendien voor vele doeleinden inzetbaar en heeft een prima prijs. Een echte alleskunner dus!”

Pieter Hol: “De Nissan Primastar is zeer geschikt voor de ondernemer die veel kilometers rijdt en veel volume nodig heeft. Hij is comfortabel en heeft een fijne stille motor. Voor deze prijs krijg je waar voor je geld.”

Danny Toonen: “Een efficiente, veelzijdige en comfortabele wagen. Hij is praktisch en innovatief en vergemakkelijkt je dagelijkse werkzaamheden. Een echt werkpaard met veel trekkracht. Deze auto kun je overal voor inzetten.”

Specificaties

Merk: Nissan

Model: Primastar

Type: Professional Edition

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.0 l

Vermogen: 115PK

Koppel: 300 Nm

Verbruik: 1 op 14.7

Acceleratie: n.v.t.

Topsnelheid: 160 km/u

Uitrusting: Airco, Centrale Vergrendeling,

Elektrische ramen

Verkoopprijs: €18.250,- rijklaar, excl. BTW

Leaseprijs : € €385,-

Vanafprijs: € €20.880,-

Informatie: www.josvanboxtelgroep.nl

Iveco Daily

Dealer: Schouten Tiel

Afgevaardigde tijdens testdag: Evert van Vliet

Roel Verhagen: “Een prima auto voor wie veel volume nodig heeft. Ook het trekgewicht is fantastisch. De stoel mag van mij nog wel verder naar achteren kunnen. Het is een stille wagen, die beresterk is.”

Richard Balk: “De stoelen zijn supercomfortabel door de luchtvering. Hij stuurt kort, waardoor dit model ook makkelijk in de stad rijdt. Fijn zijn de camera en de navigatie. Een prima wagen voor mensen die veel volume moeten vervoeren.”

Tim van Wijngaarden: “Een solide en stevige wagen die veilig overkomt. Hij heeft een fatsoenlijke acceleratie, ondanks dat dit een van de versies is met wat minder vermogen. In deze wagen vind je geen onnodige poespas, maar wel veel degelijkheid.”

Gerard van Duren: “De Iveco Daily ziet er verzorgd uit door de mooie afwerking. Een uitstekende wagen voor het zwaardere werk en daardoor geschikt voor beroepen als hoveniers en aannemers.”

Ted Lagarde: “De Iveco Daily heeft een goede laadmogelijkheid en is voorzien van een prima afwerking. Een perfecte wagen voor het MKB!”

Specificaties

Merk: Iveco

Model: Daily

Type: 35S13V

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.3l

Vermogen: 130 PK

Koppel: 320 Nm

Verbruik: 1 op 8, afhankelijk van inzet en belading

Acceleratie: Afhankelijk van inzet en belading

Topsnelheid: begrenst op 160km/h

Uitrusting: multimediasysteem “FULL VISION” met achteruitrijcamera, sidebars

Verkoopprijs: € €24.500,-

Leaseprijs : op aanvraag

Vanafprijs: € €20.000,-

Informatie: www.iveco-schouten.nl

Dealer: Schouten Tiel

Afgevaardigde tijdens testdag: Jan Boele

Tim van Wijngaarden: “Een ruime comfortabele bus met een aantrekkelijke uitstraling. De afwerking is mooi en de stoelen zitten fijn. Hij rijdt en stuurt soepel en makkelijk. De instapprijs lijkt mij redelijk gunstig.”

Pieter Hol: “Een echte alleskunner voor het grote werk! Hij heeft veel ruimte. Een geweldige auto voor lange ritten. Wat stugger in de vering, maar dat kun je ook verwachten met zo’n groot exemplaar. Ik vind de aanschafprijs niet duur, gezien de aankleding en het volume. Bovendien is bij dit model veel standaard wat bij andere auto’s als extra wordt gezien.”

Ted Lagarde: “Dit is een wagen die voor diverse bedrijven inzetbaar is. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en het weggedrag is prima!”

Maikel Verhoeks: “Door de stoere velgen en de mooie kleur heeft de auto een stoere uitstraling. Bovendien is de Fiat Ducato makkelijk handelbaar en hij rijdt heerlijk. Hij is wellicht wat duurder in aanschaf, maar door alle opties is hij het dubbel en dwars waard!

Fiat Ducato

Specificaties

Merk: Fiat

Model: Ducato

Type: 290.5GC.4

Transmissie: Semi-automaat

Cilinderinhoud: 2.3 l

Vermogen: 150 PK

Koppel: 350 Nm

Verbruik: 1 op 9

Acceleratie: 0 tot 100km/u

Topsnelheid: 170 km/h

Uitrusting: lichtmetalen wielen, rijstrook assistent,

parkeersensoren, achteruitrijcamera

Verkoopprijs: € €26.750,-

Leaseprijs : op aanvraag (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €18.500,-

Informatie: www.iveco-schouten.nl

Isuzu D-max

Dealer: Autobedrijf Van Tilborg

Afgevaardigde tijdens testdag: Martin Groeneveld

Roel Verhagen: “Dit model heeft een degelijke uitstraling, maar ziet er ook heel stoer uit. De instelling van de stoelen is perfect. Veel luxe opties zijn hier standaard. De uitrusting is dan ook zeer compleet te noemen. Het is een werkpaard met een goed uithoudingsvermogen!”

Rob van den Beuken: “Opvallend is dat deze wagen ook op onverharde wegen perfect rijdt. De auto heeft bovendien ontzettend veel trekkracht en biedt veel ruimte voor de lading.”

Danny Toonen: “Een stoere pick-up, met een mooi hoog silhouet. Hierin krijg je echt een beetje het vrachtwagengevoel doordat je lekker hoog zit. Hij rijdt heerlijk krachtig.”

Specificaties

Merk: Isuzu

Model: D-max

Type: Double Cab LSX Automaat

Transmissie: Automaat

Cilinderinhoud: 2.5 liter / 2499 cc

Vermogen: 120 KW / 163 pk

Koppel: 400 Nm tussen 1400 en 2000 toeren p/m

Verbruik: 1 op 11,9

(fabrieksopgave gecombineerd verbruik)

Laadvermogen: 1.000 kg

aanhangergewicht geremd: 3.500 kg

Laadruimte: L 1485 | H 465 | B 1530

Topsnelheid: 175 km/h

Uitrusting: 4X4, Lederen bekleding inclusief stoelverwarming, Climate Control, Cruise control, Radio/cd-speler

Verkoopprijs: €35.575,- inclusief fabrieksopties

Leaseprijs : € €899,00,- (full operational, o.b.v. 30.000 p/ jr., 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €16.999,- excl. BTW/BPM

Informatie: www.van-tilborg.nl

Peugeot Expert

Maikel Verhoeks: “Het schakelen vond ik even wennen, maar eenmaal op de snelweg reed hij heerlijk. De auto ziet er representatief uit en de parkeersensoren zijn superhandig. Een ideale auto voor klusbedrijven. Door de optionele stellingen kun je er veel gereedschap mee vervoeren.”

Richard Balk: “Een fijne compacte wagen met veel opbergruimte. Even wennen was de handrem die links zit. De stoelen vind ik erg comfortabel. Alles bij elkaar opgeteld vind ik het een mooie auto die met een dubbele cabine zowel zakelijk als privé goed te rijden is.”

Tim van Wijngaarden: “De Peugeot Expert is een comfortabele representatieve bedrijfswagen met een mooie uitstraling en gunstige opties. Rijd ongeveer hetzelfde als een personenwagen, wat ik erg fijn vind. Bovendien heeft hij voldoende laadvermogen.”

Gerard van Duren: “Een ideale wagen voor middenstanders met een vervoersbehoefte. Wat opvalt is dat de passagierszijde is ingericht als een luxe auto.”

Specificaties

Merk: Peugeot

Model: Expert

Type: Navteq 2.0 HDi 125pk Dubbele cabine

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 2.0 liter / 1997 cc

Vermogen: 94 KW / 125 pk

Koppel: 320 Nm bij 2000 toeren p/m

Verbruik: 1 op 14,1

(fabrieksopgave gecombineerd verbruik)

Laadvermogen: 1.128 kg

Aanhangergewicht geremd: 2.000 kg

Laadruimte: L 1500 | H 1449 | B 1600

Topsnelheid: 170 km/h

Uitrusting: Metaallak, Navigatie, Kleurenscherm, Bluetooth, Cruise Control, Parkeerhulp

Verkoopprijs: €24.240,- inclusief fabrieksopties

Leaseprijs : €603,74 (full operational, o.b.v. 30.000 p/jr., 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €16.730,- excl. Btw/BPM

Informatie: www.van-tilborg.nl

Opel Vivaro

Dealer: Mulders Autobedrijf

Afgevaardigde tijdens testdag: Jan dirk Timmer

Pieter Hol: “De Opel Vivaro heeft veel trekkracht bij lage toeren. Hij is keurig afgewerkt, kan alles en is daardoor veelzijdig inzetbaar. Bovendien is dit model eenvoudig te rijden en van alle gemakken voorzien.”

Ted Lagarde: “Hoewel een automaat mijn voorkeur heeft, vind ik de Opel Vivaro een keurige makkelijke auto met een goede afwerking. Ook de prijs is heel redelijk.”

Roel Verhagen: “Deze auto rijdt en stuurt goed en heeft voldoende ruimte in de cabine. Prettig vind ik de grote laadruimte. Voor ons werk helaas te klein, maar wat een comfortabele auto!”

Maikel Verhoeks: “Voor de prijs krijg je een kwalitatief goede auto waar alle opties op zitten. Hij rijdt heel fijn. Je moet houden van het uiterlijk van de neus van deze auto, maar ik vind het mooi!”

Specificaties

Merk: Opel

Model: Vivaro 1.6 CDTi Bi Turbo

Type: L1H1 GB Sport 120PK

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1598

Vermogen: 88KW

Koppel: 320Nm

Verbruik: 17

Acceleratie: (0 tot 100km/u) 13 seconden

Topsnelheid: 171 kilometer per uur

Uitrusting: Navigatie, Bluetooth, Lichtmetalen Velgen, Airco, Park-Pilot/Bumpers in Kleur

Verkoopprijs: €23.595,-

Leaseprijs : €515,- per maand (full operational, obv. 30.000 p/jr, 4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: €17.995,-

Informatie: www.mulders-gm.nl

Dealer: VKV Groep

Afgevaardigde tijdens testdag: Bas Bijl

Rob van Beuken: “De Renault Trafic rijdt niet als een bedrijfswagen, maar meer als een personenwagen. Dit vind ik absoluut een pluspunt. De prijs-kwaliteitverhouding is dik in orde, bovendien is dit model makkelijk in gebruik.”

Danny Toonen: “Deze nieuwe Renault Trafic is compleet anders dan zijn voorganger. Hij ziet er optisch niet alleen anders uit maar rijdt een stuk comfortabeler. Ik vind deze wagen een prima wegligging hebben. Hij zit comfortabel, doordat de stoelen van hoge kwaliteit zijn. Je hebt in deze auto meer dan voldoende opbergruimte. Ik zou de Renault Trafic aanbevelen als een ruime en comfortabele auto.”

Renault Trafic

Specificaties

Merk: Renault

Model: Nieuwe Trafic

(in september 2014 gelanceerd)

Type: Gesloten Bestel L1H1 T27 dCi 120 TT

Stop & Start

Transmissie: Handgeschakeld

Cilinderinhoud: 1598

Vermogen: 120 PK

Koppel: 320/1500Nm

Verbruik: 1 op 16,4

Acceleratie: 0 tot 100km/u in 12 sec

Topsnelheid: 171 KM/H

Uitrusting: Airco, navigatie met touchscreen,

bijrijdersbank, lichtmetalen velgen, enz.

Verkoopprijs: € €24.565,- ex BTW/BPM

Leaseprijs: € €497,- (full operational, obv. 30.000 p/jr,

4 jaar, excl. btw)

Vanafprijs: € €16.990,-

Informatie: www.vkvgroep.nl

Volg, check en maak kennis met Rivierenland Business

www.facebook.com/rivierenlandbusiness

Voor de dagelijkse nieuwsupdates, winacties en andere interessante informatie voor en door regionale ondernemers. Praat mee en geef je mening!

twitter.com/RvrnlndBusiness

Volg ons voor het laatste regionale nieuws en updates rondom onze evenementen. Of geef feedback op het magazine.

www.rivierenlandbusiness.nl

Check op onze vernieuwde website het laatste nieuws uit de regio, zoek naar bedrijven in ons uitgebreide bedrijvenregister en lees de columns van onze vaste columnisten. Heeft u interessante informatie voor onze website of wilt u columnist worden? Stuur een email naar jessica@vanmunstermedia.nl

Blader alle printedities van Rivierenland Business ook online door met onze handige blockspagina’s. Ook zeer geschikt voor tablet en smartphone!

BOB Rivierenland

Bezoek onze BOB-borrels en maak kennis met ondernemers uit de regio. Meer informatie vindt u op bob.rivierenlandbusiness.nl

www.linkedin.com/groups/Rivierenland-Business-7487303

Voor de laatste updates rondom onze evenementen en korte terugblikken. Leden van de Rivierenland Business-groep zijn zelf ook meer dan welkom om items te posten!

delen:
Rivierenland Business nummer 1 2024
 
Rivierenland Business nummer 6 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2023
 
Rivierenland Business nummer 4 2023
Rivierenland Business nummer 3 2023
 
Rivierenland Business nummer 2 2023
 
Rivierenland Business nummer 1 2023
 
Rivierenland Business nummer 5 2022
Rivierenland Business nummer 4 2022
 
Rivierenland Business nummer 3 2022
 
Rivierenland Business nummer 2 2022
 
Rivierenland Business nummer 1 2022
Rivierenland Business nummer 4 2021
 
Rivierenland Business nummer 3 2021
 
Rivierenland Business nummer 2 2021
 
Rivierenland Business nummer 1 2021
Rivierenland Business nummer 4 2020
 
Rivierenland Business nummer 3 2020
 
Rivierenland Business nummer 2 2020
 
Rivierenland Business nummer 1 2020
Rivierenland Business nummer 6 2019
 
Rivierenland Business nummer 5 2019
 
Rivierenland Business nummer 4 2019
 
Rivierenland Business nummer 3 2019
Rivierenland Business nummer 2 2019
 
Rivierenland Business nummer 1 2019
 
Rivierenland Business nummer 6 2018
 
Rivierenland Business nummer 5 2018
Rivierenland Business nummer 4 2018
 
Rivierenland Business nummer 3 2018
 
Rivierenland Business nummer 2 2018
 
Jaarbeurs Special 2018
Rivierenland Business nummer 1 2018
 
Rivierenland Business nummer 6 2017
 
Rivierenland Business nummer 5 2017
 
Rivierenland Business nummer 4 2017
Rivierenland Business nummer 3 2017
 
Rivierenland Business nummer 2 2017
 
Rivierenland Business nummer 1 2017
 
Rivierenland Business nummer 6 2016
Rivierenland Business nummer 5 2016
 
Rivierenland Business nummer 4 2016
 
Rivierenland Business nummer 3 2016
 
Rivierenland Business nummer 2 2016
Rivierenland Business nummer 1 2016
 
Rivierenland Business nummer 6 2015
 
Rivierenland Business nummer 5 2015
 
Rivierenland Business nummer 4 2015
Rivierenland Business nummer 3 2015
 
Rivierenland Business nummer 2 2015
 
Rivierenland Business nummer 1 2015
 
Rivierenland Business nummer 6 2014
Rivierenland Business Tiel special
 
Rivierenland Business nummer 5 2014
 
Rivierenland Business nummer 4 2014
 
Rivierenland Business nummer 3 2014
Rivierenland Business nummer 2 2014
 
Rivierenland Business nummer 1 2014
 
Rivierenland Business nummer 6 2013
 
Gorinchem Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 5 2013
 
Rivierenland Business nummer 4 2013
 
Rivierenland Business nummer 3 2013
 
Neerijnen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 2 2013
 
Rivierenland Business nummer 1 2013
 
Zaltbommel Business Special 2013
 
Geldermalsen Business Special 2013
Rivierenland Business nummer 6 2012
 
Rivierenland Business nummer 5 2012
 
Rivierenland Business nummer 4 2012
 
Rivierenland Business nummer 3 2012
Rivierenland Business nummer 2 2012
 
Rivierenland Business nummer 1 2012
 
Rivierenland Business nummer 6 2011
 
Zederik Business Special 2011
Maas en Waal Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 5 2011
 
Rivierenland Business nummer 4 2011
 
Rivierenland Business nummer 3 2011
Rivierenland Business nummer 2 2011
 
Buren Business Special 2011
 
Rivierenland Business nummer 1 2011
 
Algemene voorwaarden | privacy statement Hosted by